Jäsenkokouksen pöytäkirja 2016

Suomen Picardienpaimenkoirat ry

Yhdistyksen tarkoituksena on levittää tietoa picardienpaimenkoirasta rotuna sekä edistää rodun terveyttä, kasvattamista ja jalostamista Suomessa.

Yhdistys seuraa rodun kehitystä niin koti- kuin ulkomailla. Keräämme ja julkaisemme tietoa rodusta.

Järjestämme mm. neuvontaa, koulutusta, luentoja, kokeita ja näyttelyitä. Teemme yhteistyötä Suomen Kennelliitto ry:n, Suomen palveluskoiraliitto ry:n sekä muiden koti- ja ulkomaisten yhdistysten kanssa.

Yhdistyksen hallitus ja toimihenkilöt 2017:
Puheenjohtaja: Sari Nieminen
Varapuheenjohtaja: Tiina Sallinen
Rahastonhoitaja: Kaarina Niemelä
Sihteeri: Mirka Talvitie
Hallituksen jäsen: Mirka Talvitie
Nettisivujen ylläpito: Minna Räty-Laine

Yhdistyksen jäseneksi?

Jäseneksi voi liittyä maksamalla jäsenmaksun oheisten ohjeiden mukaisesti. LISÄKSI tulee ilmoittaa täydellinen nimi ja kotikunta sähköpostilla osoitteeseen: picardienpaimenkoirat@gmail.com

Saajan nimi: Picardienpaimenkoirat ry / Sallinen
Tilinumero: FI55 3131 1001 4541 19

Liittymismaksu: 5 euroa
Jäsenmaksu: 30 euroa
Perhejäsen: 15 euroa
Pentuejäsen: 15 euroa/pentu (ei liittymismaksua)

Ilmoita maksun viestikentässä: oma nimi ja mitä suoritus koskee; jäsenmaksu, perhejäsen, jne.