Siirry sisältöön

Ajankohtaista

7.11.2019 Ulkomuototuomarikoulutus
Suomen Picardienpaimenkoirat ry järjesti 7.11.2019 ulkomuototuomarikoulutuksen. Kouluttavana tuomarina toimi Päivi Eerola. Mukavan ja tiiviin tietopaketin lisäksi tarjolla oli picardikauneutta laidasta laitaan. Illasta jäi positiivinen olo, taidamme saada uusia hyviä tuomareita picardikehiin. Suuri kiitos jäsenille jotka mahdollistitte tämän illan olemalla mukana niin materiaalin teossa kuin paikan päällä.


Syyskokous su 13.10.2019 klo 14.00
Kokouskutsu on lähetetty jäsenille su 29.9.2019. Jos et jostain syystä ole kutsua saanut, ilmoita asiasta viipymättä sähköpostilla picardienpaimenkoirat@gmail.com


17.8.2019 VEPEä Inkoossa.
Suomen Picardienpaimenkoirat ry:n VEPE päivää vietettiin mukavassa säässä ja hyvässä seurassa. Paikalle saapui peräti 7 picardia. Jokaisen koiran kanssa saatiin tehtyä koiran osaamiseen ja motivaatioon sopivia harjoituksia ja päivän edetessä jokaisen koiran (ja ohjaajan) osaaminen otti isoja askeleita eteenpäin. Kun ensikertalaisten kanssa lähdettiin aamupäivällä veneisiin ja veneilyyn tutustumisesta, niin iltapäivällä osa jo haki venettä ja kaikki osasivat hallitun veneestä hyppäämisen.
Saimme hyviä neuvoja ja ohjeita Action dogs ry:n ohjaajilta ja pääsimme itsekin toimimaan apuohjaajina ja soutajina muillekin kuin omille koirille. Ja kuten picarditapaamisiin kuuluu, oli pöytä täynnä monenmoisia herkkuja.

Koirien ikähaitari oli hieno aina vuotiaista nuorista 9-vuotiaaseen veteraaniin. Toivottavasti tästä jäi kipinä monelle, niin taitavia suorituksia päivän aikana näkyi.


30.5.2019 Palveluskoiratapahtuma, Vantaa.
Palveluskoirien erikoisnäyttelyssä Vantaalla parhaan picardin tittelin vei Maddi (Sketchbook Made You Look) ollen ERI1PN1SA, ROP, SERT. Tuomarina Nina Janger.
Suomen Picardienpaimenkoirat ry talkoili kisojen palkintojenjaossa. Sää suosi meitä ja monta mukavaa koiraihmistä ehdimme tavata. Talkoolaisten ruokapuolestakin oli huolehdittu ruhtinaallisesti joten kaikkiaan hyvä päivä.


29.5.2019 Kimppalenkki Kytäjällä
Joukko picardeja kokoontui iltalenkille Kytäjän maastoihin. Kävelimme, tulistelimme, ja söimme eväitä kauniissa säässä. Jokunen picardi pulahti uimaankin. Mukavaa yhdessäoloa!


7.4.2019 Suomen Picardienpaimenkoirat ry järjesti kimppalenkin Espoon Nuuksiossa. Mukana oli kuusi picardia, joista nuorin 8 kk ja vanhin 4-vuotias, joten iloista touhuilua riitti.
Sää suosi, eväät olivat monipuoliset, seura loistavaa ja kokemus oikein mukava. Tätä jatketaan!
Ilmoittelemme tulevista kimppalenkeistä täällä. Rodusta kiinnostuneet ovat tervetulleita mukaan!